Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Οχι Στον Φασισμό !

ΟΧΙ στον φασισμό της βίας.
Να δοθεί τέρμα στις επιθέσεις σε πολίτες και μη αυτής της χώρας από όπου και εάν προέρχονται!
Οι ακροδεξιοί , οι ακροαριστεροί, οι κεντρώοι, οι αναρχικοί ή όποιοι άλλοι δε μου λένε τίποτα απολύτως!
Αν η ιδεολογία τους δε φτάνει στα αυτιά μας δε μπορεί "να μας κόβουν τα αυτιά" για να ακουστούν! Αν διαφωνούμε με αυτά που διαβάζουμε ή ακούμε δε μπορεί να μας το επιβάλλουν με τη βία!!!
Στην Ελλάδα μας ,μετά από τόσο αίμα που χύθηκε για να υπάρξει αυτή η δημοκρατία, πρέπει να προστατεύουμε το δικαίωμα στον διάλογο. Η ιστορία των Ελλήνων χάνεται πίσω πάνω από 3000 χρόνια επειδή ,παρότι ακούγεται "εθνικιστικό" ,είναι γεγονός πως εδώ ακούστηκαν αλήθειες, φιλοσοφίες, επιστήμες και δε φοβόντουσαν να αναπτύξουν διαφορετικές ιδέες για τις πέτρες τα βουνά και τόσα αλλά από τις επικρατούσες τότε ιδέες.
Ακούστηκε πως στην Ελλάδα υπάρχει συγκεκαλυμμένη δικτατορία!
Στην Ελλάδα λοιπόν πριν 100 μέρες έγιναν εκλογές.
Εκεί ο λαός μέτρησε τους υποψήφιους και αποφάσισε ποιόν ήθελε!
Αυτοί που τώρα με τρομακρατικά χτυπήματα θέλουν να μας επιβάλλουν απόψεις ΠΟΙΟΙ είναι και ΠΩΣ τολμούν!
Θα έπρεπε να ντρέπονται!
Ελαφρυντικό θεωρούν πως η επικρατούσα τάξη αποκλείει την ενημέρωση με φρέσκες ιδέες όμως η χούντα δεν έπεσε από τις "στρακαστρούκες" όπως χαρακτηριστικά έλεγε εκείνη η άλλη βλαμμένη ομάδα αλλά από τον αγώνα τον ιδεολογικό εντός και εκτός Ελλάδος.


ΥΓ

Με αφορμή τις επιθέσεις των καραγκιόζηδων σε Βουλή - σε στέκια μεταναστών - σε φοιτητές και καθηγητές πανεπιστημίων - σε κρατούμενους - στο κατάστημα του μπουμπούκου ;) και τόσα άλλα μέρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: