Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

were is the pattern?

Δέ μου αρέσει να πιστεύω στην τύχη και πιστεύω πως απλά είναι η έννοια της υπενθύμισης αυτού του παράγοντα που δέ σκεφτικά νωρίτερα!

Δέ δέχομαι πως η πλειοψηφία των πυρκαγιών είναι χωρίς δόλο και από απροσεξία.

Δέ δέχομαι πως ο παράγωντας ανεμος είναι ελαφρυντικό για 63 νεκρούς. Μπορείτε να μετρήσετε ώς το 63 αφήνωντας 3 sec ανα άνθρωπο για να αντιληφθείτε τον αριθμό (που ίσως ανέβει και άλλο!)

Διάβασα μόλις στην "Μετρό" 27/8/08 σε αρθρο του Νίκου Χιδιρογλου μία πιθανη προέλευση του κινήτρου αυτών που στέλνουν τις μαριονέτες τους.

Ποιητικά ,θα έλεγα σε βαθμό που ανατρίχιασα, ανέφερε την λέξη καταρα των χωρών. Πετρέλαιο.
Θα επεκτείνω την πρότασή του. σε μία αληθοφανής με πολλές ενδείξεις "θεωρία συνομοσίας"

α. Μπουργάς - Αλεξανδρούπολη
Το σχέδιο για τον αγωγό πετρελαίου αυτόν είχε λιώσει στις συζητήσεις επι συζητήσεων.
Πολύ αργά και σταθερά αρχισε μετά απο δεκαετίες συζητήσεων να πραγματοποιείτε και τελικώς να ολοκληρώνεται. Οι αμεσα εμπλεκόμενες χώρες Ελλάς-Βουλγαρία-Ρωσία
Η άμεσα θυγόμενες Τουρκία - ΗΠΑ. Σε εξαίσια συνεργασία με απειλές και γραφιοκρατικά τεχνάσματα το έργο καθυστερούσε.Να μή ξεχνάμε πως 10% της Βουλγαρίας είναι τούρκοι και συμμετέχουν ενεργά στη πολιτική ζωή του τόπου τους. Φυσικά η ΗΠΑ δε χρειάζεται να πούμε ποιόν γείτονα χρησιμοποιεί για τις απειλές της.
Κάθώς το έργο ολοκληρωνόνταν τακτικές επισκέψεις των υπηρεσιών εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ γίναν προς την Ελληνική Αρχή με προφανείς στόχους την αναβολή ή ακύρωση ακόμα του έργου και φυσικά την επιβεβαίωση των αριστων κατα τα άλλα σχέσεων Ελλάς - ΗΠΑ.
Το έργο ολοκρηρώθηκε και έσπεφσαν να δηλώσουν ετοιμοι να συμετάσχουν στη διαχείρηση του έργου οι φίλοι μας απο τις ΗΠΑ. Αυτό δέν έγινε όμως δεκτό.
Επρεπε λοιπόν να πάρουν οι δύο πλευρές τα μαθήματα που τους αρμόζουν.
Στην ασταθή πολιτικά και ήδη οικονομικά ελεγχόμενη Βουλγαρία μία έκρηξη αρκεί "SOFIA — An explosion ripped through a pipeline in Bulgaria"
Στην Ελλάδα προτίμησαν την ολική επαναφορά κάτω από την ομπρέλα της Αμερικανικής διοίκησης.
Πώς θα γίνει αυτό; Ας κοιτάξουμε του αριθμούς.
Επι ένα καλοκαίρι το σχέδιο εκτελείται αλλα το Σαββάτο μόλις καταφέραν να το υλοποιήσουν. Χτύπησαν τόσο δυνατά που το μέτωπο της πυροσβεστικής θρυψαλίστικε ολοκληρωτικά και η φωτιά έπληξε μέτωπικά της την οικονομία της χώρας που πραγματικά θα χρειαστεί νέα δάνεια για να ενισχύσει όπως όπως του πυρόβλητους.
Κάτι μου λέει πως η ΕΕ θα δυσκολευτεί να μας ενισχύσει αυτή τη φορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: